2024.09.08. - Mária, Adrienn

Rendezvénysátor, összecsukható sátor: itt a megoldás!

Rendezvénysátor, összecsukható sátor: itt a megoldás!A gyorsan felállítható sátornak köszönhetően könnyedén és az időjárási viszonyoktól védetten bonyolíthatjuk le jövőbeli rendezvényeinket. Erre önnek is lehetősége van!
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A Mátrix Közhasznú Alapítvány programjain számos alkalommal találkozhattak már a Bohócdoktorok iránt érdeklődők. Jótékonysági csapatunk rendszeresen feltűnik például a Sziget Fesztiválon, a Szegedi Ifjúsági Napokon, a Civil Piacon, az Árkád Civil Plázáján vagy éppen a Hídi Vásár forgatagában, hogy minél szélesebb körben megismertesse civilfejlesztő, közösségépítő, jótékonysági programjait.

Ehhez a népszerűsítő akcióhoz kaptunk most segítséget: a következő szezonban már az Expodom Kft által felajánlott rendezvénysátorban várjuk az érdeklődőket.

Ezúton is köszönjük a webáruháznak az adományt!

adó 1% bohócdoktorokRendezvény sátor adomány
bohócdoktor vizit szja 1%