2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Adventi összegző - nélkülözők ezreinek tudtunk támogatást osztani

Adventi összegző - nélkülözők ezreinek tudtunk támogatást osztaniNovembertől december végéig a Mátrix Közhasznú Alapítvány, a Karitáció Alapítvánnyal, az Orpheus Egyesülettel 1000 Mikulás csomagot osztott ki, 1000 plüssállatot ajándékozott, több tucat szeretetcsomagot küldött ki, egy tonnánál több ruhát (cipőt, kabátot) juttatott, 800 élelmiszercsomaggal támogatott nélkülözőket. Eljutottunk gyermekotthonokba, rászoruló családokhoz, szegregátumokba (pl. romatelepekre). Köszönjük mind azt a jót, mit támogatóink felajánlottak. Együtt tettük a CSODÁT, hiszen csak együtt lehetünk csodákra képesek!
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Több tucat hátrányos helyzetű csoportot támogató rendezvényen, négy nagyobb szabású élelmiszerosztáson, karácsonyi adományosztó napokon vagyunk túl. Támogattunk egyéneket, gyermekotthonokat, anyaotthonokat, átmeneti szállásokat, gyermekétkeztetési alapítványt, nagycsaládosok közösségét, egyházat, cipős doboz kampányt is, hogy az adventi időszakban lehetőleg senki se nélkülözzön.

bohócdoktor vizit szja 1%