2021.06.20. - Rafael

Jótékonysági Karácsonyi Ajándékbazár

Jótékonysági Karácsonyi Ajándékbazár
Jótékonysági Karácsonyi AjándékbazárIdén Karácsonykor a Független Városi Szövetség - Magyar Egyesület és a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány jóvoltából a Jézuska ajándékai azokhoz is eljuthatnak, akik anyagi problémák miatt az ajándékvásárlást nem engedhetik meg maguknak. A Szeged, Roosevelt tér 5. alatt 2013. december 10-ig a megunt játékok, könyvek, ruhák, sportszerek, tartós élelmiszerek és egyéb kiegészítők leadhatók, ezzel minden honfitársunk nagyban segíti a rászorulók megajándékozását. Az ajándékválogató bazárra 2013. december 11-14 közötti napokon,
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

10-18 óráig, a gyűjtés helyén kerül sor, melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Iskolák, óvodák, cégek vezetőit kérjük, hogy az ajándék gyűjtésbe intézményüket, munkatársaikat vonják be. Intézményekből az összegyűjtött ajándéktárgyakat szervezett formában, a támogatók feltüntetésével el is tudjuk szállítani!

Fontos háttérinformációk
A MÁTRIX Közhasznú Alapítvány adventi kavalkádja révén ötezernél több egyén és család részesül kisebb - nagyobb támogatásban. Szükség van a lakosság megsegítésére, a program a felzárkózást, az egyenlő esély megteremtését segíti, illetve a szegénység visszaszorításában működik közre. A Mátrix Segélyalap számlaszámra történő befizetéssel (OTP.11735005-20510350) is támogatni lehet a jótékonysági rendezvényt. Befizetéskor a közleménybe írják be: „advent", így a befizetés teljes egésze az karácsonyi segélyezésre kerül felhasználásra.
bohócdoktor vizit szja 1%