bohócdoktor vizit szja 1%
  • Hajléktalanszállóknak vittünk ruhaadomány csomagokat

• Hajléktalanszállóknak vittünk ruhaadomány csomagokatNadrág, cipő, pulóver, alsónemű a legkeresettebb a hajléktalanok körében. Az alapítványunk által működtetett Centerke Adományozó Központ évente több tonna ruhát és cipőt juttat el a nagyra becsült együttműködő és támogató honfitársainknak köszönhetően a családok mellett a hajléktalanszállók lakóinak. A Mátrix Közhasznú Alapítvány szegénység elleni küzdelmet folytat, melybe a lakosság szabad kapacitását is folyamatosan bevonja. Nagyon szépen köszönjük a támogatók, segítők együttműködését, illetve az egész évben érzékelhető figyelmet, együttérzést.

A legapróbb támogatása is óriási segítséget jelent!

bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• Támogattuk az ételbankot!

Alapítványunk egyre több nélkülözõvel, rászorulóval találkozik. 2005-ben útjára indítottuk saját ételbankunkat, mely az alkalomszerûen megszerzett tartós élelmiszereket és használati tárgyakat osztja ki a rászorulóknak.

Helyiségeink fenntartása óriási feladat, a rezsi magas, így munkánk nehézkes.

Most egy országos ételbankot külsõsként támogattunk sok apró konzervvel, melyeket a gyûjtõhelyeiken adtunk le.

• Jótékonyságból jeles a Naturtex-SZTE-Szedeák csapatnak

Jótékonyságból jeles a Naturtex-SZTE-Szedeák csapatnakEgy teherautónyi adományt vitt a Naturtex-SZTE- Szedeák a Centerke Adományozó Központba. A hétvégén a Naturtex-SZTE- Szedeák és a Alba Fehérvár férfi kosárlabdacsapatok csaptak össze. Az év utolsó mérkőzésén a Szedeák alul maradt, de jótékonyságból jelesre vizsgáztak a sportolók és a szurkolók is. A sporteseményen a látogatók ingyenesen vehettek részt, sőt, aki a Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Centerke Adományozói Központ számára adományt vitt a sportcsarnokba, azt a Szedeák a Dock Cafe jóvoltából forró csokival is megvendégelte.

• Óvodák, nagycsaládosok és az anyaotthon lakói kaptak élelmiszer csomagot

Óvodák, nagycsaládosok és az anyaotthon lakói kaptak élelmiszer csomagotJoghurt, puding, gyümölcsös túrókrém került a rászorulók asztalaira.

Joghurt, puding, gyümölcsös túrókrém került több szegedi óvodába a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány és a Sole-Mizo Zrt. közös élelmiszer-segélyezési programjának keretében.A szegedi székhelyű Sole-Mizo Zrt. a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány élelmiszer segély programját segítette 2 alkalommal decemberben és 1 alkalommal januárban 4500 darab joghurt, 5500 darab krémtúró és 1500 darab túrórudi felajánlásával.

• Szeretetcsoki adomány az ételosztáson

Szeretetcsoki adomány az ételosztásonEgész évben támogatásokkal segítjük az elesetteket - hátrányos helyzetben élőket. A Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Szeretetcsoki.hu jótékonysági program mostani megmozdulása sok - sok csokival segítette a Boldogságfalva Közhasznú Alapítvány 500 családot támogató ételosztását, hogy a résztvevők a tartós élelmiszerek, zöldségek, és az egy tál étel mellé finomságokat is kaphassanak. Évente 10.000-nél többször segítünk, közösen támogatóinkkal! Minél több jóakaró - segítő áll mellénk, annál sikeresebb az eredmény. Közösen tesszük jobbá a világunkat!

• Élelmiszer adományt kaptunk a Dózer-Ép Kft-től

Élelmiszer adományt kaptunk a Dózer-Ép Kft-tőlÉlelmiszer adományt kaptunk a Dózer-Ép Kft-től. Az adventi élelmiszer osztás során ezernél több élelmiszercsomag került jótékonysági összefogásunk révén nélkülözőkhöz. A cég nagylelkű adománya hozzáadódott ahhoz a 2 tonnánál több élelmiszer mennyiséghez, melyet az Élelmiszerbankos gyűjtés, az alapítvány által megvásárolt élelmiszerek, a további kedves - segítőkész támogatók által összeadott élelmiszerek jelentettek. Sajnos nagyon sok gyermek éhezik, a családok és az egyedülállók elszegényedése folyamatos. Segítő összefogással tehetünk a jó ügyek érdekében. Segítőinknek hálás köszönet!

• Nélkülöző családokat támogattunk

Nélkülöző családokat támogattunkVasárnap a nagy hideg ellenére egész délelőtt folyamatosan érkeztek a családok a Vidámabb Életért Alapítvány által szervezett, az Angyali.hu, a Mátrix Közhasznú Alapítvány és az Orpheus Állatvédő Egyesület közös jótékonysági programjára. Az adományosztáson gyümölcs, tartós élelmiszer, játék, édesség, ruha, cipő és könyvek várták a rászorulókat. Az adományosztás segítette a karácsonyi időszakban azokat is, akiknek a boltban nehéz mindent pénzért beszerezni. A családtámogatást nagy hálával fogadták a nagycsaládosok és a nélkülözésben élők. Jól jött a segítség az idősek - egyedülállók számára is.

• Rászorulók kaptak mézet és gombát

Rászorulók kaptak mézet és gombátIdősek és nagycsaládosok kaptak szombaton a Mátrix Közhasznú Alapítvány által kiosztott mézből és gombából. Hosszú sorokban kígyóztak a támogatást igénylők, akik a szociális ellátó rendszeren keresztül kapták meg az alapítványi élelmiszer átvételi kupont. A helyi méhészetből és gomba termesztőtől származó élelmiszerek jó minőségűek és táplálóak. Rácz Anett, az alapítvány elnöke elmondta, hogy "évente tízezernél több adomány csomagot juttat a szervezet a hátrányos helyzetű embertársaknak, sajnos ez a 300 élelmiszercsomag csak csepp a tengerben, de mégis fontos minden jószándékú segítségnyújtás".

• Jótékonysági élelmiszerosztás nélkülözőknek

Jótékonysági élelmiszerosztás nélkülözőknekVitamindús gyümölcs, liszt, cukor, édesség, tészta, tisztítószer várta a rászorulókat Szegeden, a Roosevelt téren működő Centerke Adományozó Központban. A Mátrix Közhasznú Alapítvány és a Karitáció Alapítvány háromszáz élelmiszercsomaggal segítette a nélkülöző családosokat, idős - egyedülállókat. A tonnányi élelmiszerre a támogatottak a szociális intézményeken keresztül élelmiszer átvételre feljogosító kupont kaptak, ezt leadva jutottak hozzá a segítő élelmiszer adományhoz. Nagy volt az öröm, sok gyermek az osztáson külön gyümölcskóstolót is kapott.

• Szegedről indult ruha és élelmiszersegély a hajdú-bihar megyei Tiszacsegére

Szegedről indult ruha és élelmiszersegély a hajdú-bihar megyei TiszacsegéreNem csak Szeged környékieket támogat a szegedi Centerke. Hétfő délelőtt a hajdú-bihar megyei Tiszacsegére indult Szegedről nagy mennyiségű ruha-cipő, tartós élelmiszer, mely az ottani hátrányos helyzetű családok számára nyújt segítséget. A segélyszállítmány összeállítására az alapítvány lelkes önkéntesei és a segítő adományozók felajánlásai nélkül nem lett volna mód. A Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Centerke Adományozó Központ révén évente tízezernél több rászoruló család, közösség, idős-egyedülálló kap támogatást. A Mátrix az ország különböző részein működő civil szervezetek tevékenységeit is gyakran segíti adományokkal.

• Adhat Vonal: eredmények, felhasználás ismertetése

Adhat Vonal: eredmények, felhasználás ismertetése2014 októberében kaptuk a csodás hírt, miszerint Alapítványunk az Adhat Vonal jóvoltából telefonos adománygyűjtést folytathat a 13600/22-es Adhat Vonalon. E pályázat elnyerésével új – a visszajelzések szerint – közkedvelt adománygyűjtési forma valósulhat meg gyermekmentő és segítő tevékenységünk eredményének javítása érdekében. Az adománygyűjtési felhívást facebook oldalunkon, valamint valamennyi weboldalunkon közzétettük. Alkalmi és állandó támogatók nagylelkű segítségének köszönhetően együtt segíthetünk a rászoruló gyerekeken. Kedves segítőink, jóakaró Angyalok: hálás köszönetet mondunk minden egyes támogatásért!