2024.07.20. - Illés

Projektort vittünk az óvodába

Projektort vittünk az óvodába
Projektort vittünk az óvodába Alapítványi támogatással a gyermekeket óvó intézmények jobban működhetnek. A Bohócdoktorok nem csak betegeket, nem csak gyerekeket támogatnak, olykor intézményeket is. Most projektort vitt a bohócdoktor csapat meseolvasáshoz egy óvodába. Az öröm nagy volt, a régi eszköz elromlott, azóta a meseélmény nem volt az igazi. A projektorral a verselés, meseolvasás, diafilmezés, és a dalolás is könnyedebbé vált. A bohócdoktorok nagy szeretettel adták a projektort, az óvónénik pedig kimondhatatlan örömmel vették át az oktatási segédeszközt.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Közösen tettünk jót! Csodák márpedig vannak, mi teremtjük őket, Veled, Veletek! Támogatóink, felajánlóink, az adó egy százalékról rendelkezők mind részesei a támogatásokkor keletkező jótetteknek. Hálás köszönet a legapróbb felajánlásért is!

Eszköz támogatás óvodának

Adomány, projektor, gyerekek támogatása

Projektor a gyermekeket ellátó ovinak

Gyermekeket ellátó intézmény támogatása projektorral

Informatikai eszköz adomány, óvoda támogatása

Hogyan segíthetsz?

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb alapítványi támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthetsz:

Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást 1. támogathatsz adó 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

2. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a  jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

4. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

5. Tárgyi adományok
Hogyan juttathatod el adományodat a gyűjtőpontba? Személyesen, futárral, postai csomagban!

Gyűjtő központ:
Centerke Közösségi Tér
6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.
Forródrót (időpont egyeztetés): +36302802222

Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek, hálásan köszönjük!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek.  Az alapítvány által működtetett Centerke Közösségi Tér, a Zenedoktor, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat. A Bohócdoktorok segítenek, támogatásod minden segítségnyújtásban benne van! Köszönjük!

  
bohócdoktor vizit szja 1%