2020.11.30. - András, Andor

Mikulás 2004. (Otthonokban, iskolákban, nevelõ intézetekben)

Mikulás ünnepségsorozat 2004.

A Mátrix Alapítvány együttmûködve a CSEMETE Természet és Környezetvédelmi Egyesülettel, a TOP Egyesülettel, és az Orpheus Állatvédõ Egyesülettel szervezte meg a 2004-es Mikulás Ünnepségsorozatát. A négy napos intenzív programsorozatban közel hatszáz gyermek (többek között a sólyom utcai Ált. Isk. összes tanulója, az Árpád Gyermekotthon ötven lakója, az Agyagos Utcai Gyermekotthon ötven lakója,. . . ) kapott kisebb - nagyobb ajándékot.
A csokikkal teli mikulás zacskókban helyet kaptak matricák, képeslapok, környezeti tudatosságot segítõ kiadványok is.

A rendezvénysorozat teljesítette küldetését, azaz hozzájárult a hátrányos helyzetben élõ gyermekek napjainak örömtelibbé tételéhez.

A program sikerességét nagyban segítette a Szeged Megyei Jogú Város Kulturális, Fogyatékosügyi és Szociális bizottságainak anyagi támogatása is.

bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!