2020.11.29. - Taksony

Hanna felépülését támogattuk

Hanna felépülését támogattuk
Hanna felépülését támogattukA MÁTRIX Közhasznú Alapítvány szerény anyagi támogatással járult hozzá a beteg Hanna felépüléséhez, a májtranszplantáció beavatkozás elvégzéséhez, és az utána következő rehabilitációhoz. A féléves nagybeteg kislány, Hanna életét éppen az őt befogadó nagymama mentheti majd meg. Végre megvan a vizsgálat eredménye, amelyből kiderült: Ildikó, a baba mostohanagymamája alkalmas arra, hogy mája egy darabját a súlyos májbetegséggel született unokájának, a féléves Hannának adja. A pici betegen született, mert édesanyja feltehetően nem vetette meg az italt a terhesség alatt.
Az életéért küzdő, anyatejjel táplált kicsit az anya a kórházban is magára hagyta. Ettől fogva Hanna mostoha nagymamája, Ildikó küzdött a védtelen gyermek egészségéért. A babát kihozták a kórházból, ám csak akkor maradhat életben, ha új májat kap.

A szülők értelemszerűen nem alkalmasak donornak, hiszen életvitelük miatt épp a szükséges szervük használhatatlan. Ildikó és a család több tagja is felajánlotta a szerveit, a nagymama (Hanna mostoha anyja) alkalmas az átültetésre.bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!
Mátrix Közhasznú Alapítvány (OTP): 11735005-20510350
Adó 1%:  18472273-1-06
Évente több tízezer gyermek és család számára jut el a segítő adomány, köszönjük!

gyermekmentés, családsegítés, adó egy százalék, 1+1, adó