bohócdoktor vizit szja 1%
  • Kérlek segitsetek Új hirdetés feladása <<<

Kérlek segitsetek

Tisztelt adonyámozok Azzal a kérdéssel fordulok Önökhöz hogy egyedül nevelem nagyon szerény körülmények között Győrladaméron a 4éves kisfiamat és a 9 hónapos kislányomat. Mivel 1 éve elvesztettem a férjem ő most a Szombathelyi Büntetés Végrehajtási Intézetben tölti büntetését.Sajnos a kislányomnál kiderült egy genetikai örökletes bőrbetegség amire a Győri bőrgyógyász nem tudot pontos diagnózist így beutalot adót a Hem Pál kórházba Budapestre. Március 3án mennénk. Addig a bölcsöde se veszi fel addig munkába se tudok állni.Alkalmi munkát se tudok vállalni. Munkanélküli által elindultam egy pályázaton szeretnék vállalkozó lenni de az volt a feltétel hogy lekellet mondanom a Gyes-ről. Így márciusban csak 29.600ft fogok kapni ami a családi pótlék. Albérletben élek annak költségei java részt elviszi a bevételeimet.Nem magamnak kérem hanem a gyerekeimnek ők a mindeneim szeretném ha a kislányom meggyógyulna.Egyedül pénz nélkül nagyon nehéz.Tartós élelmiszer pelenka. Köszönettel Fekete Teréz

bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!