bohócdoktor vizit szja 1%
  • Dunaújváros Új hirdetés feladása <<<

Dunaújváros

Zsuzsanna vagyok 41 Éves , Élettársammal 23 éve élek együtt aki 10 éve balesettett szenvedett Gerinc Csigolyái eltörtek ez miatt állandó ágyhoz kötött .Két kiskorú gyermekünket neveljük . Párom igen beteges még rokkantsága mellett.Ráadásul laphám sejtes daganattal műtötték az orrom . Kérem önöket ha Tudnak segíteni megélhetésünkben Mint ÉLELMISZER Mosószer el , Vagy esetleg tolószékkel , Kisebbik gyermekem tanulás céljából Táblagép vagy hordozható laptop -al segítsenek . Nem Mindig van internet elérhetőségünk ezért is szükséges hordozható eszközre . Sajnos jelenleg nincs plusz bevételünk, Csak az állami pénzek amiből épp a számlákat és hó közepéig tudunk megélni. Kérem aki tud segíteni kérem segítsen. Ha szükséges orvosi papírokkal tudom megerősíteni helyzetünket. KÖSZÖNÖM , .Zsuzsanna.

bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!