• Tartósélelmiszer kérése Új hirdetés feladása <<<

• Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

Tartósélelmiszer kérése

Nyugdíjasok Egyesület Elnöke vagyok Somogy megyében A Karácsony közeledtével ,mindig elszorul a szívem,hogy hány és hány kiskeresettel rendelkező embernek kell nélkülöznie még az ünnepek alatt is! Mondhatnám ezt az egész itt élő lakosságra is! Mi itt lent vidéken nagyon nagy szegénységben élünk! Nincsenek munkahelyek 200km-es körzetben Azért fordulok Önökhöz segítségért,hogy van itt a falunkban 14 fő,akik 28000ft -32000 ft rokkant nyugdíjból élnek,de van olyan is akinek nincs semmiféle jövedelme ,sőt van olyan is köztük ki egy kőből készült viskóban él. Igaz kapnak a rászorulók naponta egyszer egy tál ételt,de sajnos a karácsonyi ünnep 4-5 napján nincs ételosztás ! De hát nekik Karácsonykor is kellene valamit enni !Számukra szeretnék tartós élelmiszer adományt kérni.Kérem Önöket,ne csak a nagyvárosokra,mi ránk falun élőkre is gondoljanak a segítségükkel,legalább így karácsony tájékán. _________________________________________

Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió