2024.03.29. - Auguszta

Gyógyulj Dia - Segítsen Ön is!

Gyógyulj Dia - Segítsen Ön is!Gazsó Dia 2011-ben, koraszülöttként 30. hétre egészségesen született. Feltehetően az átélt csecsemőkori trauma miatt halmozottan idegrendszeri és testi hátrányokkal kényszerül az életét kezdeni. Az agysorvadás, mozgásszervi rendellenesség, idegrendszeri problémák egyenként is súlyosak / életveszélyesek, a pici lány fejlődését halmozottan korlátozzák a problémák. Dia és családja számára nagy segítség lenne a lakossági összefogás, hiszen a gyógyulásához szükséges kezelések költségeit nem tudják fedezni. Minden apró felajánlás a pici Dia problémáinak orvoslását segíti.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Kupakgyűjtés, támogatás
Dia anyukája felcsillanó reményként üdítős kupakok gyűjtésébe kezdett. Ebben való együttműködésre buzdítjuk a segítőket. A Mátrix Közhasznú Alapítvány Centerke Adományozó Központban (Szeged, 6720 Roosevelt tér 5. alatt) hétköznapokon 10-17 óra között leadható összegyűjtött üdítős kupak. Aki pénzbeni adománnyal segítene, az a "Mátrix Segélyalap" 11735005-20510350 számlaszámra tud a nagybeteg kislány számára a lakossági és céges adományt befizetni. A közlemény rovatba kérjük beírni: "Gyógyulj Dia!", a befizetéseket teljes egészében Dia családja kapja meg. A MÁTRIX Közhasznú Alapítvány köszönettel fogadja gyermekmentő munkájához az adó 1% felajánlásokat is. Adózáskor a 18472273-1-06 adószámot kell megadni. Az 1%-ból befolyó alapítványi bevétel az életmentő, gyógyító tevékenység finanszírozása mellett a rászorulók segélyezésére is fordítódik. Az első negyven adományt felajánló Mosolyka által készített bögrét vehet át az alapítvány Szeged, Arany János utca 7., 1/112. irodájában.

Dia megsegítésére a www.facebook.com/gyogyuljdia címen közösségi oldal is létrejött, ahol a segítők, sorstársak, érdeklődők szerezhetnek információkat.

Minden segítő, támogató legapróbb adománya is óriási segítség!
Segítségüket hálásan köszönjük!

A műanyag kupakokat a Mátrixosok és a nagylelkű segítők Dia gyógyításának támogatásáért gyűjtik!
bohócdoktor vizit szja 1%