2024.04.23. - Béla

Zöld Játszóházban segédkeztünk

Zöld Játszóházban segédkeztünkÖnkéntes csapatunk 2015.09.24-én a szegedi Makkosházi Óvódában tartott család környezeti nevelési programot. A négy állomásból álló foglalkozás célja a természet megismerése, megszerettetése, a környezettudatosság népszerűsítése volt. Az első állomáson a gyerekek és szüleik játékos horgászaton vettek részt, ahol terméseket, növények- és állatok fotóit, illetve állati jelenlétre utaló nyomokat "horgászhattak" ki az óvoda pancsolójából. A "kihalászott kincsek"-et később közös megbeszélés alapján párosítottuk egymással. Második állomásunkon négy madárfaj táplálkozási szokásait mutattuk be a motorikus képességek fejlesztésével.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Harmadik állomásunkon házi- és vadon élő állatok helyeztük el megfelelő környezetben az utódiak megnevezésével. A negyedik, egyben az utolsó állomáson a különböző odútípusokkal ismerkedtek meg a gyerekek, ahol mindenki saját maga építhette meg a választott állat odúját. A jó hangulatú csoportfoglalkozások után még mindenki kedvére horgászhatott és "etethetett" madarakat.

bohócdoktor vizit szja 1%