2024.04.12. - Gyula

Írószer csomagra jelentkezhetnek iskolák

Írószer csomagra jelentkezhetnek iskolák
Írószer csomagra jelentkezhetnek iskolákCeruzával, színessel, tollal, festékkel, zsírkrétával támogatja a Mátrix Közhasznú Alapítvány iskolákon keresztül azon 6-13 év közötti gyermekes családokat, akiknél az iskolakezdéshez ez hiányzik a teljességhez. A cél az esélyegyenlőség támogatása. Összesen hatezer íróeszköz áll az alapítványnál rendelkezésre, a legtöbb adomány vadi új, melyet korábban lelkes gyermekekkel közösen gyűjtött a szervezet. A családok támogatására az alapítványnak magánszemélyek és céget együttműködése révén van lehetősége, támogatás nélkül nem lenne a program sikeres.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A jelentkezés menete:
Elektronikus űrlapon kell 2020. augusztus 25-ig a rászoruló gyermekeket oktató intézmények képviselőinek írni!

A jelentkezésnek tartalmaznia kell az:
- intézmény pontos nevét,
- az intézmény pontos (csomagküldési) címét,
- az intézmény berkein belül lévő kapcsolattartó telefonszámát,
- a jelentkező e-mail címét,
- a jelentkező titulusát,
- a támogatandó (ténylegesen rászoruló) gyermekek számát.

Az ürlap beküldése intézményenként maximum egyszer lehetséges!
A hiányosan beküldött jelentkezés ÉRVÉNYTELEN!

Az űrlap IDE KATTINTVA érhető el.

A szervezet a támogatottaknak országszerte személyesen viszi ki vagy postázza az írószer csomagokat, melyek kiosztásáról a támogatott iskolák - családsegítő szolgálatok gondoskodnak.

A jelentkezés nem vonja maga után az automatikus támogatottságot! A támogatás kiosztása a meglévő adományok mennyiségéig lehetséges, így a későn jelentkezők számára a készlet hiányában nem tudunk támogatást küldeni. Megértésüket köszönjük.

A jelentkező az alapítvány szabályait elfogadja, reklamációnak helye nincs.

iskolaszer támogatás, családsegítés

családok, kisgyermekek támogatása

gyermekvédelem, gyermekek támogatása

Segítsen Ön is egy ceruzával!
A támogatói program szeretettel várja segítők íróeszköz felajánlásait. Aki anyagilag tudja támogatni a program költségeit, az megteheti a Mátrix Közhasznú Alapítvány 11735005-20510350 -es számlaszámára vagy az info@matrixalapitvany.hu PayPal-ra utalással. A belföldről hívható 13600 -as adományvonalon a 22-es kód megadásával 500 forint juttatható el a segítőkhöz. A legapróbb felajánlás is óriási segítség. Bővebb infó a www.matrixalapitvany.hu oldalon. Örömmel fogadják a szervezők a helyi közösségek összefogását is.

Segítene jót tenni? Megteheti!

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthet:

1. Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást támogathat adó 1 százalék felajánlása révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát adja meg, vagy május 20-ig rendelkezzen az eSzja adóbevallásban.

2. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

4. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívja a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után adja meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Közösen tegyünk CSODÁT! Az alapítvány támogatása kapcsán a www.matrixalapitvany.hu és a www.facebook.com/matrix.alapitvany oldalakon további információkat szerezhet. Sok kicsi sokra megy, hálásan köszönjük a segítségét!
bohócdoktor vizit szja 1%