bohócdoktor vizit szja 1%
  • segitségkérés ház felujitásában Új hirdetés feladása <<<

segitségkérés ház felujitásában

4 gyerekes család vagyunk ,önkormányzati lakásba lakunk még budapesten, Nekem volt egy nagy gerincmutétem ,tavaly 3 jóindulatu daganat miatt méheltávolitásom volt.Sajnos lett tartozásunk amire az önkormányzattól részletet szerettem volna kérni nem adták meg,kiköltözésre adtak időponot hogy elkéne hagynunk a lakást 30 napon belül,ez a levél most jött meg egy hete , annyit sikerült intéznunk hogy junius elejéig maradjunk a gyerekek miatt iskolaba járás stb .Közben családi segitséggel szentmártonba tudnánk majd költözni papám házába ,ő meghalt és édesanyám és két rokon örökölte ,édesanyám telejsen átadná a részt ,a másik két rokon sem lenne ellene Viszont kivan kötve a gáz , a villany ezeket visszakel kötetni.rengeteg mindent elkéne intéznünk,és rövid az idő.KIcsit helyre kel addig hoznunk a házat ,felujitásra szorul,férjem épitőiparban dolgozik és a felujitási munkákat megcsinálná.

bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!