2021.01.22. - Vince, Artúr

Számítógép adomány a Dán Nagykövetségtől

Számítógép adomány a Dán NagykövetségtőlA Mátrix Közhasznú Alapítvány „Számítógép Álom” adományozói programja jó tanuló, de hátrányos helyzetben élő gyermekek számára biztosít informatikai eszközöket. Az évek óta sikeresen működő programot Dánia Magyarországi Nagykövetsége 25 számítógéppel, monitorokkal és egyéb kiegészítőkkel támogatta. Minden felajánlás nagy segítség, így az alapítvány az adományt köszönettel fogadta. A gyermekeket támogató „Számítógép Álom” programról a www.matrixalapitvany.hu oldalon ismerhető meg.
Számítógép Álom -informatikai felzárkóztatás, családtámogatás

Gyermekek esélyegyenlősége
A „Számítógép Álom” a Mátrix Közhasznú Alapítvány 2004 óta működő támogatói programjával a hátrányos helyzetű fiatalok számára az esélyteremtés, a felzárkóztatás eszköze. Rácz Anett alapítványi elnök elmondta: "a jó tanuló, de nagycsaládos, csonka családban élő, nehéz anyagi helyzetű környezetben élő gyerekek juthatnak a támogatói program révén számítógépekhez és okos eszközökhöz." Az alapítványhoz százszoros túljelentkezés, de hasonló támogatások révén van mód arra, hogy a lehető legtöbb rászoruló gyermek részesülhessen informatikai támogatásban.

Számítógép Álom, informatikai eszközök adományozása
bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!