2024.07.20. - Illés

Bohócdoktorok vitték a 600 élelmiszercsomagot húsvétra

Bohócdoktorok vitték a 600 élelmiszercsomagot húsvétra
Bohócdoktorok vitték a 600 élelmiszercsomagot húsvétraEgyre nagyobb a családok nélkülözése, de tehetünk ellene! Nem csak kórházi betegeket, nem csak betegségből gyógyuló gyermekeket támogatnak a piros orros bohócdoktorok, most éppen 600 családnak juttattunk húsvéti ünnepekre finomságokat. A több ezer tábla csoki, a kekszek, konzervek, élelmiszerek segítik a létminimum alatt élő gyermekeseket, időseket, állami gondoskodásban élőket, az anyaotthonok lakóit.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

gyermekek, családok nagy örömére vitték a bohócdoktorok a segítő adományokat

A húsvét mindig nagy teher a létminimum alatt lévőknek. Mélyszegénységben élő kisgyermekeseket, időseket, anyaotthonok lakóit, nevelőszülőknél élő gyermekeket támogatott finomságokkal a Mátrix Közhasznú Alapítvány bohócdoktor csapata. A Centerke Közösségi Térnél hosszú sorokban várták a rászorulók a segítséget, ahol mind a 600 csomag kiosztásra került. A kb egy tonna tartós élelmiszert, többnyire kekszeket / édességet / csokoládét tartalmaztak a csomagok, melynek értéke több, mint 3 millió forint volt.

Összefogással tudunk előrébb jutni
Rácz Anett alapítványi elnök elmondta, hogy a Mátrix Közhasznú Alapítvány évente tizenötezernél több nélkülöző családot, közösséget, egyént támogat. Nem csak szegedieket, az ország számos pontjára eljutnak a segítő adományok. Az év minden napján szükség van az összefogásra, együtt csodákra vagyunk képesek. Minden támogatónknak, adó 1% felajánlónak hálásan köszönjük!

Önkéntes segítők jelentkezését várja a szervezet
Adományozáshoz, jótékonysági programokban való részvételhez, bohócdoktor feladatokra, meseolvasásra, egyéb segítő dolgok sikeréhez a Mátrix Közhasznú Alapítvány örömmel fogadja önkéntesek, támogatók jelentkezését, hogy még többen és még többet tehessünk azokért, akik önállóan nem képesek terheiket cipelni.

támogatás családoknak a bohócdoktoroktól

gyermekeket, családokat támogattak a bohócdoktorok

Hogyan segíthetsz?

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthetsz:

1. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a  jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

2. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást támogathatsz adó 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

Tárgyi adományok
Hogyan juttathatod el adományodat a gyűjtőpontba? Személyesen, futárral, postai csomagban!

Gyűjtő központ:
Centerke Közösségi Tér
6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.
Forródrót (időpont egyeztetés): +36302802222

Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek, hálásan köszönjük!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek.  Az alapítvány által működtetett Centerke Közösségi Tér, a Zenedoktor, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat.
  
bohócdoktor vizit szja 1%