adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Albérletet keresek sürgősen! Új hirdetés feladása <<<

Albérletet keresek sürgősen!

Üdvözlök Mindenkit! 2019 május végén el kell hagynom a jelenlegi albérletemet ahol 2013 január végétől laktam. Sajnos a tulajdonosok úgy döntöttek, hogy el adják a lakást. 70--80 Ezer forintot nem tudok adni egy egész lakásért és több havi kauciót sem tudok fizetni. A jelenlegi munkahelyemen két éve dolgozom. Megbízható és normális életvitelt folytató 41 éves fiatalember vagyok. Biztonságszervezőként végeztem 2013-ban. A csendet a nyugalmat szeretem magam körül. Hosszú távra szeretnék bérelni egy egész lakást 45 Ezer forint plusz rezsiért vagy átmenetileg egy szoba is megfelelne csak legyen hol álomra hajtani a fejemet. Minden megoldás érdekel. A tibor.szatmari@freemail.hu vagy a 06 70 577 90 14 -es illetve a 06 70 284 85 83-as telefonszámon várok ajánlatokat. Segítségüket megköszönöm. Tisztelettel és köszönettel: Szatmári Tibor