adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • segítséget kérek gyermekeim részére Új hirdetés feladása <<<

segítséget kérek gyermekeim részére

Kedves Támogatók, Jelenleg GYES-en lévő, diploma előtt álló, második gyermekemet augusztus elejére váró anyuka vagyok. Nagy szeretettel nevelem két és féléves kisfiamat és ugyancsak nagy szeretettel várom a kis jövevényt is. Nagy szeretettel, de sajnos egyre kevesebb pénzzel...:( Lassan már az alapvető élelmiszerek beszerzése is kihívást jelent, ezért kénytelen vagyok kérni. Arra kérlek Titeket, hogy aki teheti, maradt még otthon felesleges pelenkája (mert kinőtte a gyerek stb.) vagy valahogyan tudna segíteni, az segítsen némi pelenkával. A nagyfiúnak 18 kiló feletti méretre van szüksége, a születendő kicsinek értelemszerűen a legkisebb, újszülött méretre. De ha van fölös fiúruhád 110-es mérettől felfelé és nem tudsz vele mit kezdeni, de nem akarod kidobni, azt is szívesen látjuk. Mosószer, gyerekvitamin, tartós élelmiszer, bármi jól jönne nekünk, hiszen nagyon nehezen vagy sehogy sem tudjuk beszerezni. Köszönöm. hogy meghallgattatok.