• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Könyv adomány, iskola, könyvtár, kórház támogatás

Webes  felhasználónk feltöltése.
    Könyv adomány, iskola, könyvtár, kórház támogatás
    A(z) Könyv adomány, iskola, könyvtár, kórház támogatás című képet 363 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Az agysorvadásos Gazsó Dia és családja is a Mátrix támogatottjai között Könyv adományok - kisÖRDÖGbújta Tündérek Ruhaadomány érkezett Adományozó program intézmények programjainak sikeréhez Több mint 100 gyerek kapott számítógépet a Számítógép Álom 2010 programban SZIN 2015, Csodafalu, táborozó gyerekekkel Jótékonysági Karácsonyi Ajándékbazár ajándékválogató SZIN 2015, Csodafalu, megvendégelt gyerekek Adományt érkezett, hálásan köszönjük! Szemetet szedtünk egy hulladékkal teli erdõben - együtt több civil szervezettel Könyv Nap Kollégisták támogatták Dia kupakgyűjtését
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek