bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Könyv adomány, iskola, könyvtár, kórház támogatás

Webes  felhasználónk feltöltése.
    Könyv adomány, iskola, könyvtár, kórház támogatás
    A(z) Könyv adomány, iskola, könyvtár, kórház támogatás című képet 634 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Családi sportprogram Támogatás nagycsaládosoknak Adomány a Cigándon élők megsegítésére A Mátrix Mikulás évente többezer ajándék szétosztása révén segíti a lakosságot Segítünk a rászorulókon, hogy majd õk is segíteni tudjanak másoknak :-) Idén is ezer gyermek számára vitt ajándékot a Mátrix Alapítványi Mikulás Kezdjünk mozgásban gazdagabb életet! Segélyszállítmányt vitt a MÁTRIX Alapítvány a vörösiszap súlytotta térségbe Kutyákkal barátkoztatjuk a gyerkõcöket - élménypedagógia, szocializáció, környezettudatosság Ugrálóvár a Csodafaluban Számítógép adomány - gyermekek támogatása Számítógép átadás (Számítógép Álom 2012)
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek