• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Adomány a Naturtex-SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapattól

Webes  felhasználónk feltöltése.
    Adomány a Naturtex-SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapattól
    A(z) Adomány a Naturtex-SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapattól című képet 111 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Gyermekek számára örömszerzés Ajándékosztás Ózdon, Mikulás, adományosztás Gyermekétkeztetési programokat támogatunk Mátrix Mikulás 2013 - ezer gyermeknek osztottunk ajándékot Segítő csapat Élelmiszerosztást tartottunk nélkülözőknek Ezer jótékonysági Mikulás csomag kiosztás gyerekeknek Számítógép átadás (Számítógép Álom 2012) A Gyermekmentõsök védenceit is megajándékoztuk A MÁTRIX Alapítvány 2010-ben is támogatta az újszülött életmentést! Jótékonysági pogácsa kommandót támogattunk Mátrix örömszerző programokat szervez
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek